På Efterskolen Flyvesandet
Faglig retning, personlig udvikling og stærkt fællesskab

Kostpolitik

De 10 kostråd
KØKKEN-UNDERVISNING
En del af det at gå på efterskole, er blandt andet også at lære almindelige daglige gøremål. Derfor kommer alle elever på Efterskolen Flyvesandet til at hjælpe i køkkenet. To elever, én uge ad gangen. Som afslutning på køkkenugen stilles eleverne overfor en skriftlig/praktisk test, som vil vise udbyttet af ugens undervisning.
Vi arbejder med bæredygtighed og madspild og vi lægger stor vægt på det pædagogiske arbejde med vores elever, så de får en god og lærerig oplevelse i køkkenet.

Måltider på skolen
Vi tilbyder 3 hovemåltider og 3 mellemmåltider om dagen.
For at køkkenpersonaletkan tilbyde eleverne den bedste ernæring på skolen, tillader vi ikke at man selv medbringer nogen form for mad i spisesalen.Vi har skiftende menuer, som vi varierer med både kødretter, fiskeretter og vegetarretter hveruge.
Hver dag er der nybagt brød, frisk frugt, mange forskellige grønsager, ris og pasta i mange variationer.
Er du klar til
dit livs oplevelse?
Efterskolen Flyvesandet optager elever i 8. – 10. klasse. Vi har fire linjefag: jagt, fiskeri, outdoor, Nordisk friluftsliv og hestelinje.